marți, 24 august 2010

Salata Hollywood

Terminator, Rambo, Iron Man, Crank, Danny the Dog, The Mechanik, Armageddon sau mai bine zis actorii Jason Statham, Sylvester Stallone, Jet Li, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Austin, Crews sunt capul de lista al afisului. Pe domnul senator Schwarzenegger il vedem doar 5 minute in film, desigur cu cele mai tari replici!
Inainte de film, intotdeauna manac, pentru a digera filmul cu burta plina si mintea limpede si sa nu fiu nevoita sa rontai floricele si sa sorb dintr-o Cola in sala de cinema. Asa ca ma duc la un restaurant si ma uit prin meniu gasesc tot feluri de denumiri la salate. Ma uit mai intai la ele ca sa nu ma simt vinovata mai incolo cand imi comand altceva. Si ce sa vezi? Pe langa obisnuita salata de vara, salata bulgareasca, salata de fructe de mare, etc gasesc si salata Giulia, salata Beatrice, salta "nume restaurant"; si asa comad spaghete bolognese.
Ma duc la film ma uit prin meniu si ce vad? Comedii, filme de groaza, drama, fictiune, actiune, toate cu cate un nume de afis; la salate gasesc The Expendables. Ca sa nu ma simt de doua ori vinovata, aleg salata si intru in sala.
Incep sa cred ca o data cu timpul actorii care imbatranesc fac un film pe prietenii si se distreaza. Se aduna experientele de-o viata intr-un singur film, se condimenteaza cu picanterii din epoca de aur a fiecarui actor, se aduna toti intr-un bol si se servesc cu sare si ulei balasmic.
A nu se intelege ca e o treaba prosta. Chair m-am distrat la film. Replicile sunt chiar picante, intorsaturile de situatie de asemenea, inclusiv cliseele binecunoscute din filmele de actiune sunt toate pe ecran. As zice ca pretul acopera un ALL INCLUSIVE! Imi face placere sa revad actori atat de populari pe ecran, iar filmul e un colaj al tuturor filmelor mentionate mai sus!
Vizionare placuta! ( sau Pofta Buna!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu